Ea e noua Inna? Anya îi face concurență brunetei VIDEO EXCLUSIV

5 martie 2015 0:39   Vedete
Ultima actualizare:

Cântăreţei Anya nu îi place să fie comparată cu alţi artişti, dar recunoaşte că e flatată de asemănarea cu Inna şi Kylie Minogue.

Fosta componentă a trupei Hi-Q îşi ştie bine locul pe piaţa muzicală şi vrea să scape de comparaţiile cu Inna şi Kylie. Cel mai mult o miră asemănarea cu Inna, pentru că nici nu seamnă. Mai mult, o amuză faptul că unii ar fi crezut că sunt rivale.

"Mi s-a spus că aduc ca timbru cu Kylie, am spus da, să înregistrez succesul lui Kylie. Nici nu semăn cu Inna, poate seamnă puţin cu ea. E aşa aiurea, e o mândrie să te bucuri pentru colegii tăi. Eu sunt un artist la mijloc, nu sunt mereu în blitz, nu îmi expun viaţa. Inna e la un alt nivel", a declarat Anya, pentru emisiunea Click!, de la Prima TV. 

Anya nu duc lipsă de fani sau concerte: are numeroase concerte şi noua ei piesă, "Firmituri", are feedback pozitiv. Deşi e o piesă despre despărţire, Anya nu e cea care a suferit: compozitorul piesei e cel responsabil pentru versuri. 

"Nu eram într-o stare excelentă, am vobrit despre o dragoste care nu e neapărat împlinită", a spus Alin, compozitorul piesei.

Mai multe