Ele sunt cele mai bogate cântăreţe din lume

6 ianuarie 2016 23:11   Vedete
Ultima actualizare:

Unele au de toate. Carieră, frumuseţe, talent. Şi bani de-i întorci cu lopata. Adevărul este că artistele internaţionale au muncit pe brânci ca să aibă milioanele de dolari din conturi. Iată care sunt cele mai bogate cântăreţe din lume.

A câştigat 6 premii Grammy şi a scos hituri pe bandă rulantă. După o carieră de 6 ani şi un record de 31 de milioane de fani pe reţelele de socializare, Lady Gaga se poate lăuda cu o avere estimată la 220 de milioane de dolari. Până acum, artista a vândut peste 60 de milioane de albume în toată lumea.

A început să cânte din copilărie, iar pentru a-şi plăti cursurile de canto, ziua dădea lecţii de coregrafie, iar noaptea dansa în cluburile din Manhattan. Jennifer Lopez are o carieră împresionantă în spate, după ce a scos piese care au devenit hituri şi albume pop care s-au vândut în peste 75 de milioane de exemplare. Acum, presa internaţională spune că artista se poate mândri cu o avere estimată la 300 milioane de dolari.

E recunoscută ca fiind cea mai fiţoasă vedetă din lume. Mariah Carey este însă şi printre cele mai bogate artiste de pe glob. Are o avere ce depăşeşte 500 de milioane de dolari. Artista face o avere din show-urile pe care le susţine, iar jurnaliştii străini spun că vedeta nici nu se ridică din pat dacă nu primeşte 250.000 de dolari pentru o singură melodie cântată.

A ajuns cunoscută ca membră a trupei Destiny's Child, formaţia de fete cu cele mai mari vânzări din istorie. În 2003, Beyonce lansa primul album solo, care a dominat, rapid, topurile din întreaga lume. Acum, artista se poate lăuda cu o avere de peste 500 de milioane de dolari. Are la activ 7 premii Grammy din cariera solo şi zeci de hituri care au făcut-o cunoscută în întreaga lume.

Se ştia până acum că Madonna face parte din grupul milionarilor. Acum e gata-gata să atingă primul miliard. Se pare că Regina Muzicii Pop a reuşit să adune o avere de 800 de milioane de dolari. Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă a secolului trecut, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Mai multe