Elena Băsescu, apariție de senzație la o petrecere de burlăcițe

8 septembrie 2017 7:52   Vedete
Ultima actualizare:

Fiica cea mică a fostului președinte a trecut prin schimbări drastice în ultima perioadă. După ce a divorțat de tatăl copiilor ei, Bogdan Ionescu, Elena Băsescu a slăbit spectaculos și arată mai sexy ca niciodată.

Foarte discretă cu prezența în ultimele luni, Elena Băsescu s-a săturat parcă să stea ascunsă și a gândit o revenire de senzație. Îmbrăcată foarte sexy, cu o pereche de pantaloni scurți care îi puneau în valoare picioarele lungi, ea și-a făcut apariția la o petrecere a burlăcițelor. Chermeza s-a consumat la un restaurant de lux din nordul Capitalei, acolo unde viitoarea nevastă a ... fiți atenți... a fostului ei iubit, Alex Erbașu, a dat un party de pomină. Pesemne că Elena și Alex au păstrat o prietenie temeinică după despărțire, Andra Iacob, viitoarea mireasă, nu a părut să aibă ceva împotrivă în a o invita și pe fosta lui.

Fetele au dansat până dimineața și au băut licori fine, iar Elena Băsescu nu s-a lăsat mai prejos.   

Fiica cea mică a Mariei și a lui Traian Băsescu s-a născut la Constanța pe 24 aprilie 1980. După liceu, s-a înscris la o facultate particulară de unde și-a luat diploma în Relații Comerciale Financiar Bancare Interne și Internaționale.

Mai multe