Elena Gheorge, goală în Playboy? Ce spune despre propunerile primite

4 octombrie 2014 10:01   Vedete
Ultima actualizare:

Elena Gheorghe este una dintre cele mai sexy vedete din showbizul autohton, iar mulţi domni îşi doresc să o vadă în ipostaze incendiare.

Formele perfecte ale Elenei au fost observate şi de cei de la revista Playboy, care i-au propus să pozeze pentru ei de două ori. Însă artista a recunoscut că a refuzat de fiecare dată pentru că nu vrea să apară în imagini nud. 

"Mi s-a propus de vreo două ori să apar în Playboy. Prima dată s-a întâmplat când eram în vechiul proiect, Mandinga, şi după aceea la începutul carierei solo. Le-am spus că nu mă reprezintă. Nicio ofertă nu mă poate convinge să pozez goală, poate să-mi dea şi un milion de euro. Nu vreau să-mi promovez nuditatea, ci muzica mea", a declarat Elena Gheorghe, conform ziarulring.ro.

Elena are o relaţie de nouă ani cu Cornel Ene, iar cei doi s-au căsătorit în 2011. În acelaşi an, cântăreaţa a născut un băieţel, e Nicolas. Recent, ea a dezvăluit pentru Click că îşi doreşte să devină din nou mămică, iar acest lucru se va întâmpla cât mai curând.  

Mai multe