Ellie White își pune sarcina în pericol VIDEO EXCLUSIV

19 mai 2015 0:56   Vedete
Ultima actualizare:

Face zilnic curăţenie,găteşte, poartă tocuri şi unde mai pui că tunde şi gazonul. Efectele sunt vizibile. Bebeluşul a coborât mult, astfel că artista poate naşte din clipă în clipă.

Ellie White nu ține de loc cont de sfaturile medicului. Nu s-a oprit din făcut treburile grele ale casei.

Întrebată dacă își dă seama că poate grăbi sarcina pentru nu se menajează, aceasta a spus că o face în mod intenționat.

"Sinceră să fiu chiar de asta o fac. Gătesc zilnic și fac curățenie. În afară de faptul că poate să iasă, nu are ce să se întâmple", a declarat artista pentru emisiunea Click! de la Prima TV.

Motivul pentru care Ellie vrea să nască mai repede este uluitor. Cântăreața a spus că nu mai suportă contracțiile de la sfârșitul sarcinii, plus că burtica este prea jos și o deranjează.

"Mă interesează să pot să dorm și eu fără să am contracții noaptea.Astăzi este foarte, foarte jos. Colul s-a scurtat foarte mult și este posibil din clipă în clipă să se decidă domnișoara să vina", a mai spus aceasta pentru Click!.

Artista a renunțat la concerte în urmă cu două luni, însă a mai luat parte la evenimente mondene. Ellie și-a programat deja operația de cezariană, în cazul în care nu va putea să nască natural. Cântăreața speră să aibă parte de o sarcină la fel de ușoară ca atunci când l-a adus pe lume pe fiul ei, Mihai.

"Nașterea lui Mihăiță a fost foarte ușoară. În 20 de minute era ieșit și într-o oră eram deja în salon. Totul a fost pe rapid, înainte. Nici n-am știut ce m-a lovit", a spus cânăreața

Ellie White a apelat deja la o bancă de recoltare de celule sterm pentru ca ADN-ul bebelușului să fie purificat și stocat pentru eventualele probleme de sănătate ce pot apărea în viitor.

Mai multe