"Fiul" lui Velea dă din casă. Ce spune despre relaţia din Alex şi Antonia VIDEO EXCLUSIV

2 iulie 2015 0:35   Vedete
Ultima actualizare:

Lino a ajuns cunoscut drept "fiul lui Velea", deşi nu are nici o legătură de sânge cu acesta. Puştiul de 17 ani a fost luat sub aripa protectoare a lui Alex şi stă chiar în apartament cu el şi Antonia, iar acum s-a lansat în muzică.

Lino a scos recent piesa "Antonio Banderas", compusă chiar de el, cu ajutorul echipei de la Golden Boy Society, casa de producţie a lui Alex Velea. 

"Am scris-o eu cu băieţii din bridaga Golden Boy. Mă văd un fel de Banderas, un pic mai supraponderal. Noi mergem peste tot, cântăm, asta ne place", a spus Lino, invitat în platoul emisiunii Click!, de la Prima TV. 

Deşi pentru unii ar fi greu să facă şi muzică şi să meargă şi la şcoală, puştiului nu i se pare obositor. Anul viitor va da Bac-ul, dar nu e speriat, iar profesorii de la Liceu Dinu Lipati din Bucureşti îl susţin în tot ce face. 

"Nu e prea mult, pun în balanţă şcoala, muzica, tot ce fac. Nu am emoţii pentru Bac-ul de anul viitor, voi învăţa, dacă îmi pun ambiţia, fac tot ce vreau. Prietenii mă susţin în tot ce fac. Sunt la un liceu de muzică, profesorii susţin tot ce", a povestit el. 

Lino, care stă cu Alex şi cu Antonia, a povestit că Velea a fost cel care l-a contactat, după ce i-a auzit melodiile. Acum că stă cu cei doi, el se bucură de mâncarea gătită de Antonia, care e o bună gospodină. 

"M-a sunat un băiat de la studio, că vrea Alex să vorbească cu mine, mi-a zis că i-ar plăcea să ne cunoaştem. Am ţinut legătura şi am ajuns să stau cu ei. Nu prea prea vorbim chestii personale. Noi facem muzică. Orice cuplu e romantic. Antonia găteşte, face deserturi de mori", a completat Lino. 

Mai multe