Florentina Opriș spune «NU» căsătoriei! De ce l-a refuzat până acum pe Sorin Mărcuș VIDEO EXCLUSIV

30 ianuarie 2015 0:52   Vedete
Ultima actualizare:

Florentina Opriș și Sorin Mărcuș formeză de un an un cuplu de invidiat.

Deși au o relație sudată, iar Sorin a cerut-o până acum în căsătorie pe prezentatoarea tv, aceasta l-a refuzat. "Eu deja am cerut-o de anul trecut, sunt pe așteptare. Dar vezi că trenul ăsta stă cinci minute în gară, nu te-ai urcat în el e nasol. Eu, unul, de când mă cunosc, am încercat o dată. Ori am reușit, ori nu am reușit", a declarat Sorin Mărcuș, pentru emisiunea Click!, difuzată de luni până joi de la ora 23:30, la Prima TV.

Pe de altă parte, Florentina vede altfel lucrurile: ''Sunt perfectă, și mă gândesc că fiecare clipă e perfectă. Nu mă mai gândesc la viitor. E ok așa'', a spus ea, la Prima Tv.

Florentina Opriș și Sorin Mărcuș sunt împreună de un an și au avut o relație presărată cu multe despărțiri și împăcări. Chiar dacă acum nu se gândesc la căsătorie, cei doi știu în ce constă o relație reușită.

''Când megi la culcare, și dacă ai avut o problemă în cursul zilei sau seara, să te iei în brațe, să te pupi și să spui că vei continua discuția și cearta a doua zi. Să nu ne culcăm supărați. Asta am învățat de la Florentina", a conchis omul de afaceri.

Când vine vorba de calitățile Florentinei, Sorin le știe exact: ''Este foarte împăciuitoare, și mai mult decât statornică''.

Nici Florentina Opriș nu se lasă mai prejos și a povestit de ce s-a îndrăgostit de Sorin: ''Are un stil de a mă scoate din stările mele de confuzie. Dacă ar fi vreodată în lumea asta să dau exemplu de un om cu o capacitate incredibilă de a se adapta, de a avea răbdare, el este'', a încheiat ea.

Vezi aici arhiva emisiunilor Click!, de la Prima TV.

Mai multe