Florin Chilian Cătălin Măruță scandal

2 februarie 2015 22:54   Vedete
Ultima actualizare:

Scandalul cu bătaia în care a fost târât de fosta iubită l-a făcut pe Florin Chilian (46 de ani) să-și dea seama cine-i este cu adevărat prieten. Cătălin Măruță (37 de ani) se pare că l-a dezamăgit pe solist. Nu pentru că nu a ținut cu el, ci pentru că a favorizat-o pe Ana Maria Georgescu (28 de ani). Așa că solistul a spus, în exclusivitate pentru Click!, o poveste de-a dreptul șocantă ce-l are personaj principal pe prezentatorul show-ului „La Măruță”.

„A început să mă lovească. Mă gândeam cum să fac să scap cu viaţă, m-a dat cu capul de bordură”, spunea Ana Maria Georgescu despre Florin Chilian, în 2010, făcând referire la un accident care a avut loc în 2006. Pe artist l-au rănit aceste declarații, dar în egală măsură l-a deranjat și faptul că un moderator de emisiune tv a ținut doar partea Anei Maria.

Imagini incredibile cu Florin Chilian și Ana Maria Georgescu imediat după „bătaia” din iulie 2006, la „Click!”, de la Prima TV

Florin Chilian: „Mi s-a făcut milă de Ana Maria Georgescu”

„Când l-am văzut pe Măruță că băga de la el, și buza spartă, și arcada... Atunci mi s-a făcut mie milă de săraca fată... Probabil că au fost foarte mulți șocați de ce declarase atunci Ana Maria și aș vrea să-i liniștesc pe toți. Nu mă interesează vreo acțiune în justiție împotriva nimanui!”, a spus Florin Chilian, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Click!, în care a făcut primele declarații pe marginea acestui subiect, după aproape zece ani.

Florin Chilian este supărat-foc pe Cătălin Măruță

„La Cătălin Măruță e o poveste mișto... Un realizator de televiziune, ușor machit, a omorât un om pe trecerea de pietoni... Un părinte, care întâmplător era judecător pe-acolo, i-a propus realizatorului ăstuia care a omorât un om pe trecerea de pietoni, i-a propus să-l salveze, cu o condiție, să-i facă feciorul mare vedetă. Să-l ia la București, să-i dea o emisiune... DP2... S-a bătut palma, s-au aranjat lucrurile... Și uite așa își fac c arieră unii pe morminte, la propriu, sau pe cadavre, sau pe cimitire... Am o problemă cu asta”, a povestit Florin Chilian, în exclusivitate pentru Click!

Cum de nu a făcut Florin Chilian pușcărie?

Florin Chilian ar fi vrut să primească o singură întrfebare de la realizatorul tv Cătălin Măruță, după cum spune chiar el. Cum de nu a făcut pușcărie Chilian dacă a dat așa o bătaie?”. Artistul consuderă că Măruță trebuie să știe ce forță are un judecător, iar mama Anei Maria avea pe atunci această funcție. Întrebat de Click! acest lucru, Chilian a răspuns de ce nu s-a ajuns la pușcărie: Poate pentru că nu s-a întâmplat nimic”.

Mai multe