Fosta soţie a lui Cabral şi-a refăcut viaţa! Cu cine se iubeşte Luana

8 decembrie 2015 20:04   Vedete
Ultima actualizare:

Luana Ibacka ştie să chefuiască româneşte. În prag de sărbători, Luana a îmbrăcat costumul popular şi a dat o petrecere ca la mama acasă împreună cu actualul ei partener de viaţă şi de scenă. Fosta prezentatoare tv a învăţat de la iubitul ei, Dragoş, instructor de dans, să se mişte dumnezeieşte în paşi de tango.

La Luana Ibacka iubirea a venit în paşi de dans! Fosta prezentatoare tv este îndrăgostită nebuneşte de Dragoş Samoilă, un dansator profesionist care i-a pus inima pe jar. La patru ani de la divorţul de Cabral, Luana poate spune că şi-a găsit jumătatea.

''Aşa ne-am şi cunoscut, la dans, aşa l-am cunoscut şi pe Emy Drăgoi şi continuăm să performăm'', a dezvăluit Luana Ibacka pentru emisiunea ''Focus Magazin''.

Luana a învăţat într-un an cât alţii în zece, iar acum dansează tango cu uşurinţa unei adevărate profesioniste. Cei doi îndrăgostiţi ne-au făcut o demostraţie care ne-a lăsat fără grai.

''Noi am învăţat să dansăm împreună, dansăm de vreo 10 ani, am o şcoală de tango şi practicăm de un an de zile dansul ăsta. E o formă de expresivitate personală şi după cum aţi văzut se poate dansa pe orice'', a spus şi Dragoş Samoilă, iubitul acesteia.

Dacă dansul îi iese de minune, în schimb la cratiţă Luana mai are de învăţat, căci sărmăluţele îi par treabă complicată: ''Nu ştiu să fac sarmale pentru că mi se par destul de migăloase, în schimb ştiu să fac foarte multe alte lucruri care preced sarmalele. Adică avem aşa perioadele de pregătire a stomacului pentru ce urmează gen conopidă cu pesmet, salate''.

Iubitul însă se dă în vânt după mâncarea tradiţională românească, care are parcă alt gust dacă e făcută la foc de lemne. Autentică a fost şi petrecerea cu specific românesc pe care cei doi au organizat-o într-un local din Capitală şi unde invitaţii au dansat până şi-au rupt, vorba aceea, pingelele.

Mai multe