Fostul solist de la Iron Maiden: «Mulțumesc guvernului român pentru zăpadă»

27 ianuarie 2012 12:55   Vedete
Ultima actualizare:

Blaze Bayley, fostul solist vocal al trupei Iron Maiden, a fost în acestă dimineață invitatul special al lui Cristi Hrubaru în studioul Rock FM. Artistul a mărturisit că lucrează la un material discografic și s-a arătat recunoscător pentru zăpada din România, care l-a făcut să intre din nou în atmosfera Crăciunului.

Invitatul a fost încântat de faptul că a găsit multă zăpadă în România: "Noi nu am avut zăpadă în Marea Britanie de Crăciun, iar acum am intrat în spiritul Crăciunului, așa că vreau să mulțumesc poporului român și guvernului român pentru că mi-au 'furnizat' atâta zăpadă".

"Noul meu album se numește King of Metal și este în lucru în acest moment. Turneul va începe pe 8 martie, iar albumul va fi lansat pe 20 mai. Va fi cel mai mare turneu european pe care l-am făcut vreodată", mai spus Blaze Bayley.

El a venit în România pentru a înregistra o piesă împreună cu formația Trooper. Artistul va reveni în țara noastră pentru a cânta, pe 23 martie, în Silver Church și pe 24 martie, în Târgoviște.

Mai multe