FOTO Romexpo sare în aer! 30 Seconds To Mars, pentru prima oară în România

3 iulie 2014 22:36   Vedete
Ultima actualizare:

Rockerii sunt extaz! Au așteptat atâția ani pentru a vedea cea mai spectaculoasă trupă live din lume și în România, iar acum, visul lor s-a împlinit.

S-a înființat în 1998, iar de atunci strânge toate premiile posibile pentru prestațiile rock pe viu! Trupa americană, 30 Seconds To Mars, ajunge pentru prima oară in România strict pentru a susține un show, în aer liber, care promite să zguduie Centrul Expozițional ROMEXPO (Bd. Mărăști nr. 65-67), din București, în data de 5 iulie 2014, de la ora 17:30.

Evenimentul organizat de Marcel Avram, “East European Production” și “D&D East Entertainment” prezintă turneul mondial în care formația călătorește cu scopul de a pune cel mai recent album al lor, “LOVE LUST FAITH + DREAMS”, în atenția lumii.

“Europa a devenit o a doua casă pentru 30 Seconds To Mars și suntem extrem de încântați să revenim pe acest continent, pentru o nouă aventură. Călătoria noastră în jurul lumii continuă cu ceea ce va fi cel mai mare și mai provocător turneu de până acum“, a mărturisit Jared Leto.

Biletele se pot găsi pe rețeaua eventim.ro, iar prețurile sunt următoarele: 299,60 RON (Diamond), 256,80 RON (Golden), 192,60 RON (Zona A), 160,50 RON (Zona B).

Componența 30 Second To Mars:

Jared Leto - voce/chitară

Shannon Leto - tobe

Tomo Milicevic chitară/clape

Mai multe