Gabriela Firea, apariţie spectaculoasă la prezentarea noii colecţii Nissa EXCLUSIV

11 iunie 2015 22:28   Vedete
Ultima actualizare:

Încet-încet Gabriela Firea îşi reia viaţa mondenă cu care ne obişnuise. Proaspăta mămică arată foarte bine la doar o lună de la cea de-a treia naştere pe care a avut-o pe data de 5 mai, când l-a adus pe lume pe micuţul Zian Mihail.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, a uitat pentru câteva ore de lupta politică din aceste zile agitate, cu moţiunea de cenzură a opoziţiei care-şi aşteaptă votul, vineri 12 iunie în parlament, şi scandalul în care a fost implicat premierul Victor Ponta, în dosarul DNA "Turceni - Rovinari" pentru a fi prezentă la un eveniment elegant desfăşurat joi, la Palatul Parlamentului. În sala I.C. Brătianu a avut loc "Nissa 2016 Spring Summer Fashion Show", un eveniment de prezentare a celei mai noi colecţii semnate Nissa.

Reporterii Click! au remarcat cât de bine arată Gabriela Firea şi au vorbit cu ea pentru a afla secretul acesteia. "Nu am început încă să merg la sală pentru că au trecut doar 5 săptămâni de la naştere şi abia peste încă vreo 7 zile am voie să fac sport. Mie îmi place foarte mult să alerg şi cu siguranţă în perioada imediat următoare o să fac foarte multe exerciţii pentru abdomen. Trebuie să renunţ şi la anumite mâncăruri. Nu mai am voie să mănânc dulciuri, paste şi pizza", a declarat în exclusivitate pentru Click! Gabriela Firea.

Mai multe