Gestul emoționant făcut de Rona Hartner pentru tatăl bolnav de cancer

27 aprilie 2016 0:59   Vedete
Ultima actualizare:

Tatăl Ronei Hartner a fost diagnosticat cu cancer pulmonar în stadiul IV și de atunci artista nu mai are liniște. Actriţa a revenit în ţară şi la fel a făcut şi fratele ei, Reon, sosit din Canada.

Cum în 25 aprilie, tatăl Ronei a împlinit 79 de ani, vedeta și fratele său şi-au dorit ca părintele lor să aibă parte de o aniversare frumoasă, așa că au ciocnit un pahar cu șampanie și i-au pregătit și un tort bărbatului aflat într-o clinică din București. Reon a făcut un drum de 20 de ore cu avionul pentru a-i ura "La mulți ani!" tatălui și pentru a-i fi aproape câteva zile.

Intervievată de cei de la "Focus Magazin", emisiunea mondenă de la Prima Tv, la un eveniment, cântăreața a vorbit despre momentul greu în care a aflat că părintele său este grav bolnav: "A fost un şoc, am căzut. Din fericire aveam un prieten lângă mine, Giulian Fisher, şi m-am sprijinit pe el şi am plâns, dar a trecut şocul. Noi credem foarte mult în viaţa veşnică şi tata e pregătit pentru viaţa veşnică, dar noi mai vrem şi aici  pe pământ cât mai mult timp. L-am pregătit şi pentru acolo, are toate sacramentele, a primit totul, da noi vrem să mai trăiască."

În urmă cu câteva luni, tatălui artistei i-au fost descoperite câteva formaţiuni tumorale la plămâni şi a fost internat pentru analize amănunţite. Din păcate, rezultatele nu au fost deloc favorabile, iar în curând au apărut şi metastaze la plămâni. Bărbatul, care a fumat 58 de ani, 4 pachete de ţigări pe zi, a slăbit nu mai puţin de 40 de kilograme.   

Chiar dacă doctorii sunt rezervaţi cu privire la diagnostic, Rona speră într-o minune de la Dumnezeu. Tatăl artistei este împăcat cu boala și a făcut pace cu sine însuși.

Mai multe