Gina a rămas şi fără iubit, şi fără maşină

12 septembrie 2009 18:21   Vedete
Ultima actualizare:

Pe Gina Pistol nu o mai leagă prea multe lucruri de fostul iubit. Rănită că a fost înşelată, ea i-a dat papucii lui Nicola, însă acesta a plecat cu tot cu maşina de lux pe care Gina o conducea destul de des.

Au fost împreună trei ani şi jumătate, s-au certat, s-au împăcat, însă, acum, lanţul de iubire pare rupt definitiv.

Gina Pistol nu a putut să-l ierte pe Nicola că a înşelat-o cu Roxana Nemeş, „fata de la pagina 3”, din Click! şi i-a spus „adio” în urmă cu două săptămâni. De atunci, frumuşica blondină şi-a umplut timpul participând la prezentări de modă, la petreceri Playboy sau la emisiuni TV.

Fotoreporterii Click! au surprins-o recent într-un periplu prin Bucureşti, ce-i drept, fără surâsul sexy pe buze, cam îngândurată şi preocupată să-şi ferească rochiţa de vântul puternic.

În plus, Gina Pistol ieşise în oraş cu vechea ei maşinuţă, un Citröen C3 Pluriel, semn că după despărţirea de Nicola a rămas fără superba Toyota Avensis, pe care libanezul i-o cedase ei. „Toyota este a lui Nicola şi o foloseam când plecam prin ţară. Este o maşină mult mai sigură pentru drum lung”, a declarat Gina Pistol pentru Click!

Mai multe