Irinel Columbeanu, tot singur: "Sufletul pereche a fost şi s-a dus"

18 februarie 2015 0:24   Vedete
Ultima actualizare:

Este bine cunoscut faptul că Irinel Columbeanu este un adevărat cuceritor. Blonde, roşcate, tinere, sau... trecute de a doua vârstă, toate au stat la pieptul milionarului şi l-au răsfăţat în jacuzzi sau... prin gaura cheii. Ei bine, cu toate astea, craiul de la Izvorani consideră că nu are noroc în dragoste.

Aşa se face că acum şi-a mai pierdut din îndemânare şi, spune el, este singur. "Cred în suflete pereche. Cred că există o singură jumătate. Eu am întâlnit-o şi s-a dus", a declarat Irinel Columbeanu la emisiunea Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 23:30, pe Prima TV.

Deşi nu vrut să precizeze despre cine este vorba, milionarul de la Izvoranu a precizat, totuşi, că acea femeie nu este Monica Columbeanu, singura pe care a dus-o la altar.

Prin viaţa milionarului au trecut rând pe rând femei mai mult sau mai puţin celebre. Să fie oare vorba de Ana Lesko, cu care a împărţit 5 ani din viaţă, sau... Mariana Roşca, blonda cu care a împărţit doar... jacuzzi-ul? Nu putem să nu amintim si de Romaniţa Iovan, care, se zvoneşte că ea a fost marea iubire a lui Irinel şi cu care a petrecut 10 ani din viaţă.

Dar, înainte să îşi găsească o iubită, Irinel Columbeanu trebuie să îşi "spele" imaginea, după ce numele lui a fost asociat cu al câtorva fete din "dosarul prostituatelor de lux". Se pare că milionarul s-ar număra printre beneficiarii serviciilor acestor fete, printre care, Monica Gabor, fosta soţie a lui Irinel şi Ramona Gabor. "Sunt tare curios să văd până la urmă faimoasele surse judiciare", a încheiat Irinel Columbeanu.

Vezi aici arhiva emisiunilor Click!, dar şi ediţia din 17 februarie.

Mai multe