Îţi lăsă gura apă! Gazi Demirel îţi arată cum se face un kebab ca la carte VIDEO EXCLUSIV
Gazi Demirel, supranumit Suleyman de România, a lăsat microfonul şi a trecut la cratiţă. Îmbrăcat în sacou de mătase, cântăreţul a pregătit un kebab ca la mama acasă, special pentru reporterii emisiunii Click!, de la Prima TV.
Îndrăgostit de România, cântăreţul Gazi Demirel nu se mai dă plecat de la noi. S-a stabilit aici tocmai din Turcia şi vrea acum să dea lovitura şi cu o afacere culinară. Nu se lasă de cântat, nu pentru moment, dar un lucru e clar. Când nu va sta la microfon, va sta la cratiţă sau la rotisor, înconjurat de preparate şi bucate delicioase: baclava, kebab sau peşte din Marea Mediterană.
"M-am gândit ce nu există în Bucureşti. Aici la restaurant este specific la noi peşte pe care îl aducem din Turcia", a spus Gazi.
Cântăreţul turc a dezvăluit şi câteva secrete pentru un kebab perfect.
"Asta este carne de miel de la piept. Nu trebuie să fie cu multă grăsime. După aia punem ingrediente turceşti. Se taie cu cuţit mare nu cu maşina, acolo este gustul", a explicat Gazi Demirel.