JAY-Z a vrut să o salveze pe Amy Winehouse, dar artista a refuzat ajutorul

1 septembrie 2017 10:21   Vedete
Ultima actualizare:

Amy Winehouse a murit la vârsta de 27 de ani în urma unei intoxicații cu alcool . Artista s-a luptat ani întregi cu consumul de stupefiante și cu dependența de alcool. Mulți dintre cuoscuți i-au spus că nu alcoolul este soluția pentru a pune capăt durerii sufletești pe care o resimțea, dar ea nu a luat în seama avertismentele și a continuat să bea până la trei sticle de vodka pe zi. Ultimul ei concert este mărturia stării deplorabile în care ajunsese înainte cu puțin înainte să moară .

Cântărețul Jay-Z și soția sa, Beyonce își amintesc de întâlnirea pe care au avut-o cu Amy în anul 2007, la puțin timp după ce artista lansase hitul „Rehab”.

Jay-Z își amintește că s-a întâlnit cu Amy întrun club de noapte din New York: „ M-am uitat la ea și am putut vedea că suferă, i-am propus să vină și să stea cu mine și Beyonce. Eram profund îngrijorat de versurile hitului său și de faptul că se urcase pe scenă într-o stare avansată de ebrietate. Artistul Jay-Z a colaborat în anul 2008 cu Amy la o reinterpretare a melodiei Rehab. De altfel, el a fost primul care și-a exprimat durerea atunci când Amy s-a stins din viață, în luna iulie 2011.

Jay-Z a fost un bun prieten al lui Chester Bennington, solistul formației Linkin Park , care la rândul său s-a luptat întreaga viață cu dependența de droguri. Rapperul a declarat: “ Astfel de evenimente tragice se întâmplă pentru că refuzăm să vorbim despre ele deschis și să acceptăm că reprezintă o problemă des întâlnită în rândul artiștilor. Este păcat că oamenii trebuie să moară ca noi să observăm gravitatea situației.”

Mai multe