Johnny Depp, petrecere de pomină acasă la Clejani! Cum s-a distrat superstarul

7 iunie 2016 23:49   Vedete
Ultima actualizare:

Revedere memorabilă între Johnny Depp şi Ioniţă de la Clejani. Prieteni de-o viaţă, lăutarul şi ''piratul din Caraibe'' au încins o petrecere de pomină. Ioniţă l-a invitat pe actor acasă la el, în Clejani, ca să îl omenească până la capăt. Margherita, fiica lui Ioniţă şi a Vioricăi, a fost nelipsită. Cu silicoanele la vedere, tânăra s-a făcut remarcată la braţul superstarului.

Trupa "The Hollywood Vampires", din care fac parte Johnny Depp, Joe Perry şi Alice Cooper, a susţinut în Capitală un concert de zile mari. Odată cu vizita lui în România, Johnny Depp nu a uitat de vechii lui prieteni, Ioniţă şi Viorica de la Clejani. Superstarul i-a vizitat pe aceştia în casa lor din afara Bucureştiului. Au stat la poveşti, iar Johnny a fost răsfăţat cu cele mai alese bucate. Şi pentru că 45 de kilometri îi despărţeau de aglomeraţia urbană, lăutarii şi Depp au putut petrece departe de ochii curioşilor.

O prietenie lungă îl leagă pe "Piratul din Caraibe" de unul dintre cei mai apreciaţi lăutari de pe la noi. Cei doi s-au cunoscut în anul 2000, atunci când Ioniţă a cântat alături de Taraful Haiducilor, în filmul actorului american, "The Man Who Cried". Din acea zi, piratul s-a îndrăgostit de muzica gipsy aşa că i-a chemat pe Ioniţă şi pe Viorica să îi cânte acasă, în Los Angeles.

S-au simțit ca acasă

Înainte de vizita de la Clejani, Johnny Depp a mers prin majoritatea localurilor de fiţe din Capitală. Escortat de bodyguarzi şi însoţit de Joe Perry şi de Alice Cooper starul a petrecut non-stop. În timp ce se distra într-un pub din Centrul Vechi, poarta de acces a fost "acoperită" de o pătură neagră. Aşa că, timp de câteva ore, starul de la Hollywood a avut parte de discreţie totală.

Clejanii nu au putut rata concertul din Capitală. Ba chiar au stat în culise. Margherita, fata Clejanilor, şi-a scos la înaintare toate armele din dotare pentru a-l cuceri pe Johnny Depp.

Margherita de la Clejani, cu silicoanele la înaintare în fața lui Deep

S-a îmbrăcat foarte provocator şi a etalat un decolteu periculos de sexy. Apoi nu a putut rata ocazia de a-şi face o fotografie de colecţie cu starul, lipindu-şi silicoanele de pieptul lui. După show, vampirii de la Hollywood au petrecut din nou, până dimineaţă, cu lăutari şi cu mâncare din belşug.

Vampirii de la Hollywood n-au stat o clipă locului, în mini-vacanţa din România. Au mers la castelul Bran, unde au fost însoţiţi de celebrul regizor Tim Burton, sosit special în România pentru a-i face o surpriză bunului prieten Johnny Depp, dar au vizitat şi castelul Peleş.

Mai multe