Julie Mayaya, mai aproape de Broadway VIDEO EXCLUSIV

13 martie 2015 1:25   Vedete
Ultima actualizare:

Julie Mayaya, câştigătoarea unui talent show, îşi îndeplineşte un vis mai vechi. Joacă într-un musical. Nu a ajuns ea pe Broadway, dar a primit rolul principal în musicalul "Ştii ce am făcut în America?", prin care a readus pe scenă piese celebre din repertoriul internaţional.

Julie Mayaya a atras simpatia întregii ţări după ce a câştigat un celebru talent-show, iar acum s-a implicat într-un proiect drag ei! Pe lângă vocea ei specială, Julie este şi o actriţă deosebită, dar recunoaşte că nu i-a fost deloc uşor.

"E o provocare, pe lângă faptul că trebuie să cânt, trebuie să şi dansez, trebuie să şi joc un rol, e o provocare pe care încerc să o duc la bun sfârşit. Nu a fost uşor, dar mi-am dorit lucrul ăsta, e un vis mai vechi de-al meu, să joc într un musical şi acum mi-l îndepinesc!"

Invitată la emisiunea Click!, difuzată zilnic de luni până joi, de la 23.30, la Prima Tv, cântăreaţa a recunoscut, cu o oarecare urmă de regret, că orele de repetiţii şi concertele o cam privează de plăcerile timpului liber.

"E greu! E greu să-ţi faci timp şi pentru viaţa personală!", a spus Julie Mayaya la emisiunea Click!, difuzată zilnic de luni până joi, de la Prima Tv.

Spectacolul se va juca pe scena Teatrului Elisabeta la 22 martie, la Bucureşti, şi trei zile mai târziu la Braşov. 

Mai multe