Kelis, pentru prima dată la Bucureşti. Cronica unui concert aşteptat până dimineaţa

3 iunie 2013 11:59   Vedete
Ultima actualizare:

Sâmbătă noaptea, în Boa Club, Kelis a susţinut primul ei concert în România, intens mediatizat şi aşteptat chiar şi de fanii solistei.

Înainte de concert, Kelis a vorbit despre planurile de viitor, despre noul album pe care îl va lansa anul acesta, a şaselea din carieră şi primul după „Flesh Tone" din 2010, şi despre colaborarea cu muzicianul american Dave Sitek, cel care i-a produs materialul.

„David e foarte talentat şi mă înţelege ca artist. Lucrăm foarte bine împreună, nu trebuie să vorbim foarte mult, ne înţelegem imediat."

Mai mult, după zece ani în care a avut contracte cu case de discuri mari, a realizat că cel mai bine e să lucrezi cu oameni care te lasă să faci ce vrei tu pe plan profesional. Aşa că a semnat un contract cu casa de discuri înfiinţată de acelaşi Dave Sitek, Federal Prism.

„La urma urmei, e important să ai în jurul tău oameni cărora le pasă de tine şi de muzica pe care vrei tu să o faci. Asta e tot ce contează."

Un concert altfel

Kelis face lucrurile în ritmul şi felul ei şi pe scenă. Concertul a început puţin după ora trei şi jumătate dimineaţa când artista a urcat pe scena din Boa, aflată chiar în mijlocului publicului.

Kelis merge în turneu doar cu un grup de DJi, iar show-ul ei constă într-un fel de mix între hiturile ei şi melodiile altor artişti, precum „Holiday" a Madonnei sau „Smells Like Teen Spirit" de la Nirvana.

Iar publicul a răspuns cu entuziasm la tipul de concert făcut de Kelis. Chiar şi la ora patru dimineaţa, clubul a fost plin de oameni care au dansat şi au cântat versurile unor piese cum sunt "Acapella" „Trick Me" şi „Milkshake".

Playlist complet

MilkshakeTrick MeBossyCaught Out ThereBounceGot Your MoneyAcapellaI Hate U So Much Right Now

Mai multe