La 81 de ani, Mircea Albulescu îi declară dragostea Adinei Buzatu

3 februarie 2016 1:29   Vedete
Ultima actualizare:

Nu există bărbat bine din România care să nu fi apelat la serviciile ei de stilist. Adina Buzatu a strâns toată crema masculină a Capitalei la un eveniment cu ştaif. Bărbaţii celebri de la noi s-au înghesuit să-i ceară sfaturi reputatei stiliste, însă de departe cuplul Antonia-Alex Velea, el cu blană, ea cu părul violet, a făcut senzaţie!

De mulți ani, stilista Adina Buzatu dă tonul în moda masculină de la noi. Mai nou, şi partenerele celor pe care i-a ajutat să fie îmbrăcaţi mereu chic, vin să-i ceară sfaturile. „Niciodată nu dau reţete din acelea hai repede, ştii cum e şi la slăbit îţi spun io nu mânca trei zile, pac slăbeşti 100 de kile, aşa şi la îmbrăcat e simplu să te uiţi să copiezi ceva, este simplu să copiezi reţete, ale altora dar este mult mai greu să gândeşti fiecăruia parte un stil care-l defineşte”, a spus adina Buzatu, pentru emisiunea „Focus Magazin” de la Prima TV.

Actorul a declarat că o iubește pe celebra stilistă

Şi celebrul actor Mircea Albulescu (81 de ani) are cuvinte de laudă la adresa stilistei: „Eleganţa este la pachet cu totul, educaţie, atitudine, sunt foarte multe lucruri care definesc acest cuvânt eleganţă. Plus s-o iubeşti pe Adina Buzatu! N-ai spus asta eşti ultimul ciorap, nu contează. Calitatea de aici devine”.

Nonconformistul cuplu Antonia-Alex Velea nu putea să rateze ocazia de a-şi expune el blana, cu care i-a făcut concurenţă acerbă şi lui Fizz, iar ea o coafură violet de toată frumuseţea, plus o pereche de ochelari de tocilară. Dacă tot se afla la evenimentul Adinei, unde invitată a fost celebra creatoare de bijuterii Babette Wasserman, Antonia nu s-a putut abţine să nu se uite după un ineluş ceva. Asta chiar dacă iubitul Velea a avut grijă să îi facă un cadou scump de Sărbători... o pereche de cerceluşi cu diamante, aşa după posibilităţi.

„E o creatoare celebră de bijuterii aici, ţi-ar face cu ochii vreo bijuterie?”, a fost Alex velea întrebat. „Da, nu ştiu, nu m-am gândit la asta, îmi plac cerceii pe care mi i-a făcut cadou el, acest iubit de Crăciun, un mic cadou, o nimica toată, nişte diamante pentru urechi, şi sunt mai simpli aşa, mai port brăţară, cercei. Nu suntem snobi, nu punem aşa mare preţ pe lucrurile materiale, chiar dacă ne plac şi nouă diverse haine, sau bijuterii contează foarte mult latura umană şi ştim să ne face surprize,de care să ne bucurăm”, a răspus solistul.

Mai multe