Lady Gaga: «Vaginul meu este insultat de întrebare»

16 septembrie 2009 21:43   Vedete
Ultima actualizare:

Cântăreaţa a dat în clocot într-o conferinţă de presă, enervată de o ziaristă care i-a pus o întrebare „jignitoare" la adresa vaginului solistei.

Aflată la Berlin pentru promovarea unei noi linii de căşti audio, Lady GaGa s-a simţit ofensată de întrebarea unei ziaristei.

„Îmi place foarte mult costumul tău, marca Marc Jacobs. Arăţi foarte bine. Însă am o întrebare pentru tine - ai sau nu ai penis?", a spus ziarista.

Lady GaGa s-a înfuriat brusc şi a pus bodyguarzii să o dea afară pe ziarista indiscretă, dar nu înainte de a-i răspunde că: „Minunatul meu vagin se simte foarte jignit de această întrebare".

În plus, „minunatul vagin" al cântăreţei nu agreează nici lenejeria intimă, întrucât Lady Gaga a spus că: „Nu prea port lenjerie intimă. Nu le văd rostul. Şi nici nu mi-e ruşine de asta".

Pe numele său real, Stefani Joanne Angelina Germanotta - Lady GaGa a mai şocat publicul, cu puţin timp în urmă, când a spus că nu are nevoie de un bărbat în viaţa ei, fiindcă este mulţumită de vibratorul său electric., scrie publicaţia Entertainment and Showbiz.

Mai multe