Laura Gherescu face dezvăluiri despre colaborarea cu CRBL

30 septembrie 2015 0:47   Vedete
Ultima actualizare:

Laura Gherescu, roşcata creaţă şi simpatică foc a fost în echipa lui Smiley, apoi şi-a lansat un prim single, iar acum a bifat o importantă colaborare cu CRBL. Împreună au lansat piesa "Până când", iar o parte din versuri au fost scrise de CRBL în câteva minute.

Laura Gherescu a fost invitată în platoul emisiunii Click!, de la Prima TV. Artista a vorbit despre colaborarea cu CRBL, dar şi despre viaţa personală.

„Eu cu CRBL am colaborat când eram micuţă, de la 17 ani şi apoi am făcut parte dintr-un proiect Instruman, cu big box-ul, şi atunci ne-am cunoscut oficial. Am fost semnată cu el vreo 2-3 ani. A fost o colaborare foarte frumoasă şi ulterior când am făcut piesa asta, cu mago records, ne-am gândit cu cine ar merge, şi ne-am întâlnit cu CRBL şi a mers foarte bine”, a dezvăluit Laura Gherescu pentru emisiunea Click!, difuzată de luni până joi, la ora 23.30, pe Prima TV.

Întrebată despre colaborarea cu CRBL pentru piesă, Laura a spus că totul a decurs foarte bine. „Nu am lucrat foarte mult la piesă. Noi aveam deja o parte din piesă făcută, şi când am venit în studio, ne-am dat seama că se pupă. El a scris partea lui, în rest, versurile sunt scrise de Dorian şi de Răzvan Groia. Lui CRBL i-a luat puţin să scrie versurile. În general, artiştii scriu singuri versurile. Este un artist care poate”, a mai spus Laura.

„Piesa a prins foarte bine, videoclipul este unul pozitiv. Nouă ne place foarte mult şi sperăm să fie unul ascultat”, a dezvăluit solista.

Ea a mai spus că urmează să aibă loc noi schimbări în viaţa ei. Solista este însărcinată şi va naşte în aproximativ 2 săptămâni: „În două săptămâni vor avea loc schimbări în viaţa mea. Va fi o balanţă mică. Şi eu sunt balanţă, şi ea va fi balanţă. Pe fetiţa mea o va chema Noel. Eu i-am ales numele, împreună cu iubitul meu, pentru noi simbolizează mai multe lucruri. Eu şi iubitul meu nu suntem căsătoriţi. Nu avem nimic împotriva căsătoriei, dar nu simţim nevoia”, a mai mărturisit Laura Gherescu.

„Am onorat până acum toate evenimente şi sper să le pot onora în continoare. Vreau să nasc prin cezariană”, a încheiat Laura Gherescu.

Mai multe