Lora, probleme serioase în vacanța din Grecia! Ce a pățit solista

25 august 2016 23:34   Vedete
Ultima actualizare:

La orice se putea aştepta Lora, dar la asta nu. Cântăreaţa a păţit-o în vacanţa din Grecia. A rămas fară de cel mai de preţ obiect.

La orice ar putea să renunţe frumoasa Lora, dar nu la telefon! Blonda a păţit-o în vacanţa petrecută în Grecia împreună cu iubitul ei, impresarul Ionuţ Ghenu. Degeaba s-a pozat sexoasa cântăreaţă în poziţii care mai de care mai incitante şi mai provocatoare pe plajele cu nisip fin şi scăldate de valuri cristaline. N-a avut unde să-şi posteze instantaneele fierbinţi.

''Am fost la începutul verii în Grecia o săptămână. În Thassos. Mi s-a stricat telefonul în prima zi de vacanţă şi de aceea nu am avut poze de postat foarte multe. Mi-a fost foarte greu, dar până la urmă am trăit această realitate", a declarat Lora pentru emisiunea Focus Magazin, de la Prima Tv.

Iar dacă în prima zi Lora nu putea concepe viaţa fără să butoneze telefonul, încet-încet solista s-a rupt de lume şi de fani.

''Se pare că a fost foarte bine fără telefon. Prima zi a fost mai greu, sevrajul dificil, dar a doua zi deja mă întrebam de ce am telefon. Şi m-am simţit super bine în vacanţă, adică m-am bucurat de fiecare moment, m-am gândit mai mult la mine, la sufletul meu, la ceea ce trăiesc'', a mai adăugat Lora.

Chiar dacă vara e pe sfârşite, artista visează deja cu ochii deschişi la următoarea destinaţie de vacanţă, care musai trebuie să aibă nisip fin şi conexiune cât mai bună la Internet: ''O altă vacanţă îmi doresc foarte tare pentru luna ianuarie, Thailanda ceva. Nisip alb, nu știu, Maldive. Ăsta e genul meu de vacanţă''.

Mai multe