Mai are puțin și naște! Cum s-a manifestat sarcina Andei Adam

30 septembrie 2015 23:35   Vedete
Ultima actualizare:

Anda Adam (35 de ani) aşteaptă cu sufletul la gură momentul când va deveni mămică. Peste o lună, micuţa Evelin va veni pe lume şi va putea fi răsfăţată de întreaga familie. Solista a fost norocoasă pe tot parcursul sarcinii. Nu a avut greţuri, cât despre kilogramele în plus aflaţi că a luat doar şase. Foarte activă, Anda umblă cât e ziulica de lungă prin oraş pentru a pune la punct camera copilului.

Anda Adam mai are doar o lună până când o va aduce pe lume pe micuţa Evelin. Solista s-a îngrăşat cu doar şase kilograme şi, culmea, încape în hainele din vechea ei garderobă. 

„Vă spun un secret, pantalonii ăştia nu i-am cumpărat de curând, sunt pantaloni pe care îi purtam şi înainte şi vin perfect, cămaşa de asemenea , deci concluzia este că nu m-am îngrăşat foarte mult. Şase kilograme, momentan”, ne-a povestit ea, într-un interviu acordat reporterilor emisiunii Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 23.30, la Prima TV.

Solista se poate considera o norocoasă. A avut o sarcină tare uşoară. Nu-şi terorizează soţul în miez de noapte cu vreo poftă trăznită şi nici greţuri nu a avut: ”Nu prea am avut simptome de femeie însărcinată. Nu am avut greţuri, nu mi-a fost somn, nu am avut pofte foarte multe. Nimic, nu pofteşti noaptea la nimic? Noaptea nici atât. Noaptea dorm. Şi ea doarme odată cu mine, e foarte cuminte. Atunci când dorm io, doarme şi ea, nu prea mă deranjează”, a mai declarat artista.

Totuși, graviduţa Anda mai pofteşte din când în când, dar nu la dulciuri, ci la tot felul de alimente neobișnuite: „Îmi plac mult lucrurile acre! Adică mie îmi place mai mult cam tot ce este acru, sărat, nu lucrurile dulci. Varză acră? Varză acră, a, preferata mea, conopida murată, vai!”, a mărturisit Anda.

Cei doi viitori părinţi sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru camera fetiţei. Anda bate oraşul în lung şi-n lat pentru ca dormitorul Evelinei să fie aşa cum îşi doreşte: „Am zis că să umblu acum cât sunt încă funcţionabilă şi nu mi-a luat proporţii burtica pentru că încă pot fi foarte activă şi mă milc foarte uşor şi să ne pregătim să fie totul gatapână nu se strică nici vremea şi o să avem probleme şi din punctul ăsta de vedere,  că e urât afară, că ninge, va fi foarte greu să ne transportăm sau să alergăm după lucruri pentru camera copilului. Ce culoare aţi ales pentru camera copilului? Normal dacă e fetiţă roz, alb cu roz”. Şi chiar dacă mai are puţin până va naşte, Anda Adam nici acum nu s-a hotărât dacă cea mică va veni pe lume prin cezariană sau pe cale naturală. Medicii vor stabili ce este mai bine pentru mamă şi pentru bebeluş.

Mai multe