Mara Bănică, despre Denisa Manelista: ”Ajunsese să aibă 20-23 de kilograme”

23 iulie 2017 14:45   Vedete
Ultima actualizare:

Mara Bănică a vorbit cu medicul legist care s-a ocupat de autopsia trupului neînsuflețit al Denisei Răducu. Ultimele zile din viața cântăreței au fost pline de chin, dat fiind faptul că aceasta a ajuns să aibă 20-23 de kilograme.

Mara Bănică a stat de vorbă cu medicul legist care s-a ocupat de autopsia Denisei și a mărturisit că acesta a rămas șocat de starea în care se afla cântăreața. Manelista ajunsese să aibă 23 de kilograme.

"E adevărat, când îţi sună telefonul duminică dimineaţă începâd cu ora 8 şi un sfert continuu continuu, la un moment dat te dai jos din pat să vezi ce s-a întâmplat. O veste tristă! Un om tânăr. Boala asta trebuie controlată adesea la medic. (...) dimineaţă a fost dusă la autopsie, în jur de ora 4 a fost consemnat decesul pe hârtie, dar el s-a produs mai devreme. Familia a ales să o ducă la autopsie. Îmi spunea legistul care a făcut această procedură că în viaţa lui nu autopsiat pe cineva într-o stare mai decăzută de sănătate decât Denisa. Vă imaginaţi, ea ajunsese să aibă 20, 23 de kilograme, iar ficatul ei era o parte", a spus Mara Bănică la Antena 3. 

Denisa Răducu s-a stins din viață duminică, 23 iulie, fiind răpus să carcinoma hepatocelular, o tumoră la ficat deja metastazată și pe care o purta în corp încă din copilărie, însă de care nu avea habar.

Mai multe