Mariana Calfa, cadou de zeci de mii de euro de la iubit VIDEO EXCLUSIV

18 februarie 2015 0:48   Vedete
Ultima actualizare:

Clipe romantice, lumânări, şoapte de iubire... şi un cadou de zeci de mii de euro. De asta a avut parte Mariana Calfa, de Sfântul Valentin. Iubitul ei neamţ i-a făcut surprize la care nu s-ar fi aşteptat.

Mariana Calfa a primit un cadou superb de Valentine's Day. Iubitul ei, Eric, a vizitat-o pe nepusă masă şi i-a făcut daruri care de care mai frumoase.

"M-a surpins cu vizita lui, eu eram la spital la o prietenă care născuse. Mi-a dat o geantă... mai scumpă, cred că a costat cam 3.000 de euro şi o maşină, un X5", a declarat Mariana Calfa la emisiunea Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 23.30, pe Prima TV.

Totuşi, pictoriţa de la castel nu a fost impresionată de bolidul primit. "Maşina e în Germania, a luat-o pentru când merg eu acolo. Pe mine nu mă tentează maşinile scumpe, mai mult îmi plac casele. El încearcă să mă mute acolo,dar încă nu m-a convins. Probabil când voi rămâne însărcinată, mă voi muta acolo. Ne-am propus să se întâmple până la sfârşitul anului. Nunta a rămas în toamnă, nu ştim încă data. Acum mă gândesc la data expoziţiei mele, care va avea loc în aprilie", a încheiat pictoriţa.

Vezi aici arhiva emisiunilor Click!, dar şi ediţia din 17 februarie.

Mai multe