Marile momente din viața actriței Stela Popescu de care nu știai!

23 noiembrie 2017 16:55   Vedete
Ultima actualizare:

Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie. E celebră pentru comedii și pentru prezența în unele dintre cele mai cunoscute filme românești.

Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie, după-amiază, la vârsta de 81 de ani. Din primele informații comunicate de SMURD, aceasta a fost găsită moartă. Deocamdată, nu există detalii suplimentare cu privire la cauza decesului.

Stela Popescu este în topurile celor mai iubiți actori românești de mai mult de jumătate de secol. A debutat în 1958 în cinematografie. Startul a fost în pelicula „Alo? Ați greșit numărul” și a jucat în peste 25 de filme de-a lungul carierei, cum ar fi „Nea Mărin miliardar”, „Pe malul stâng al Dunării albastre” sau „În fiecare zi mi-e dor de tine”.

Stela Popescu a avut o carieră însemnată și în televiziune. Practic, până la 81 de ani, a prins toate momentele de aur ale televiziunii în România. În paralel, a avut o carieră glorioasă în teatru și în reclame sau emisiuni de divertisment. De la jumătatea anilor ’90, Stela Popescu a fost moderatoarea unor emisiuni TV pentru femei pe posturile TVR, Realitatea și Național TV.

Vezi AICI o listă impresionantă cu realizările Stelei Popescu!

Mai multe