Matteo, dezvăluiri despre Cotabiţă: "Am observat o schimbare la el"

22 septembrie 2015 1:55   Vedete
Ultima actualizare:

Gabriel Cotabiţă nu numai că şi-a revenit miraculos, dar după ce s-a pus pe picioare, a filmat şi un videoclip, alături de Matteo. Clipul piesei "Ce zi liniştită" a fost lansat în urmă cu doar câteva ore. Matteo a venit în platoul emisiunii Click!, de la Prima TV, pentru a povesti mai multe despre colaborarea cu Gabriel Cotabiţă.

Matteo a dezvăluit că artistul, care a fost în comă aproape o lună, este din ce în ce mai bine.

„A scăpat de boacăne, a făcut puțin haz de necaz în pauze, dar cu decență”, a povestit Matteo.

Întrebat despre videoclipul noii piese, Matteo a spus că filmările nu au durat mult, iar Cotabiţă a fost mereu cu zâmbetul pe buze.

„Filmarea n-a durat mult, de la 2 la 6, după amiază. Piesa a fost înregistrată înainte, în februarie”, a mai spus Matteo.

Cântăreţul a mai dezvăluit că, deşi este foarte optimist şi nu se lasă doborât de probleme, Cotabiţă nu i-a spus nimic despre perioada grea prin care a trecut după ce a făcut stop cardiac şi a stat în comă. „Nu am vorbit despre perioada prin care a trecut, despre ce a simțit. Am observat însă o schimbare în el”, a răspuns Matteo. 

Gabriel Cotabiţă şi Matteo - Ce zi liniştită

Solistul a încheiat prin a-i invita pe toţi fanii lui Gabriel Cotabiţă să vină la primul concert al artistului, după ce a ieşit din comă: "Cotabiță va veni pe 29 octombrie la Sala Palatului la «Gala Chapeau», la care vor lua parte Adrian Daminescu, Alex Velea, Antonia, Aurelian Temișan, Bodo, Connect-R, Cornel Ilie, Delia, Horia Moculescu, Jorge, Luminița Anghel, Loredana, Matteo, Marcel Pavel, Smiley, Monica Anghel și alții”.

Mai multe