Mel Gibson, ieri «inimă neînfricată», azi sub papucul rusoaicei Grigorieva

8 septembrie 2009 18:21   Vedete
Ultima actualizare:

I-a regizat videoclipul, a compus câteva versuri pentru ea şi a cumpărat o ditamai căsoaia de 2,4 milioane de dolari, în Beverly Hills. A acceptat să rărească întâlnirile cu fosta sa soţie şi nu iese din vorba Oksanei Grigorieva. Mel Gibson a ajuns de nerecunoscut.

Războinicul din „Braveheart” a fost prins de ceva timp sub papucul iubitei sale rusoaice. După ce l-a anunţat cu seninătate că va deveni în curând tată, manechinul de origine rusă a avut grijă să îl acapareze complet.

„Este un artist extraordinar. Este un vizionar şi de aceea l-am rugat să facă un lucru pe care nu l-a mai făcut în viaţa lui: să cânte pe ultimul meu album”, a povestit rusoaica reporterilor americani. Şi Mel Gibson a acceptat.

„Are o voce fantastică. În mod sigur o să fie un mare succes”, a completat Grigorieva. Deşi gurile rele susţin că rusoaica se foloseşte de legendarul actor american doar pentru a căpăta notorietate, Oksana susţine contrariul.

„Îl iubesc din tot sufletul. Nu plănuisem să mă îndrăgostesc de el, dar aşa este soarta. Face miracole iar eu trăiesc unul dintre ele", a încheiat aceasta.

Mai multe