Mesajul uluitor al lui Călin Geambașu, de ziua tatălui!

6 noiembrie 2017 13:01   Vedete
Ultima actualizare:

Războiul dintre juniorul Călin Geambaşu şi seniorul Petre Geambaşu continuă chiar dacă astăzi, 6 noiembrie, tatăl îşi aniversează ziua de naştere, împlinind 74 de ani. Solistul ne-a povestit, în exclusivitate, că împăcarea este departe.

În urmă cu o lună, Călin Geambaşu (41 de ani) a început seria unor dezvăluiri incredibile legate de comportamentul tatălui său, Petre Geambaşu. Secretele de familie, făcute publice de ambele părţi, i-au şocat pe fani, dar şi pe apropiaţii celor doi. Călin şi Petre Geambaşu şi-au spus of-urile pe reţelele de socializare, însă nu s-au împăcat nici până în ziua de azi. Nici măcar aniversarea seniorului, care azi împlineşte 74 de ani, nu a schimbat situaţia. “Nu a venit nici până acum să vorbim, în ciuda tuturor postărilor și mesajelor siropoase. Tot ce ai văzut a fost pură demagogie de TV. Îi doresc de ziua lui să facă rost de puțină demnitate și putere reală de asumare (nu eschive prin diluare). De aceea, conform postării <Cadoul otrăvit primit în dar de la tatăl meu>, NU îi accept scuzele în forma bagatelizată în care le-a prezentat. Eu îmi doresc un proces curativ real, pentru vindecarea sufletelor și creșterea aprecierii reciproce, nu un amărât de Algocalmin”, ne-a mărturisit Călin. Şi tot el a adus în discuţie cazurile altor vedete din showbiz, care au trecut prin aşa ceva.

“Andreea Bălan sau Michael Jackson au povestit, într-un moment dat al vieții, și despre episoadele neplăcute ale copilăriei, doar că reacțiile părinților lor nu au semnat deloc cu linșajul generat de ai mei. Fie nu s-au disculpat, fie au negat, însă nu au atacat. Ai mei au făcut-o și au făcut-o într-un mod mârșav și de joasă speță, folosindu-se de exagerări grotești și trunchieri deliberate. Deh, <părinți protectori și adevărate pilde de înțelepciune>, a mai povestit Călin Geambaşu în exclusivitate pentru Click!

Ce i-a reproşat Călin

În urmă cu o lună, Călin şi-a rugat tatăl, pe Petre Geambaşu, să îşi ceară iertare pentru cruntele pedepse pe care i le-a aplicat în copilărie, dar şi să devină mai ataşat de nepoţel. Fostul solist de la ”Şcoala vedetelor” nu a mai rezistat însă în faţa indiferenţei părintelui său şi a izbucnit, pe Facebook: ”Da, taty, te iubesc foarte mult  şi tocmai fiindcă îţi port aceste sentimente profunde (care ştiu că sunt reciproce) nu am înţeles niciodată de ce m-ai supus la umilinţe şi durităţi gratuite. Tot ce vreau este să îţi ceri iertare în faţa mea şi să te căieşti”. Solistul a ţinut să precizeze şi care sunt cele mai mari pedepse la care a fost supus: ”Nu se poate uita momentul în care m-ai izgonit de la masă şi m-ai obligat să mănânc pe capacul de la WC pe motiv că făceam mofturi la masă. Nu se poate uita nici când m-ai pus să arunc cu mâna mea jucăriile la ghenă, pentru că mi-am permis să-mi reiau joaca după ce mă certasei. Sau când m-ai bătut cu furtunul şi mi-ai udat hainele până la piele, în plină stradă la Callatis, pentru că  o împinsesem în joacă pe Malina în piscina Hotelului Scoica din Jupiter. Nu pot uita cum, la Mamaia, ai făcut o criză de nervi şi m-ai băgat de câteva ori cu capul în apă (chit că urlam de panică), pentru că mi-am permis a-ţi nesocoti cerinţa de a ieşi din apă imediat”.

Mai multe