Mickey Rourke săltat de poliţişti!

5 septembrie 2009 18:21   Vedete
Ultima actualizare:

Mickey Rourke nu ratează nici un prilej de a se da în spectacol. Îi place la nebunie viaţa de noapte şi este mort după femeile frumoase.

Şi cum petrecerile nocturne sunt mult mai palpitante dacă deranjează forţele de ordine, Rourke s-a întrecut pe sine după ce a convins un poliţist londonez să îi pună cătuşele.

„Mă predau, m-aţi prins. Nu mai suport viaţa asta de fugar”, a glumit Mickey la început. Prietena lui, din seara aceea, s-a speriat şi a spus ceva de genul: „Nu ştiam că eşti urmărit de poliţie! Ce tare!”. Atât i-a trebuit actorului care s-a dus direct la poliţist şi s-a arestat singur.

Actorul le cam trage la măsea

Mickey Rourke a făcut deliciul paparazzilor în ultima vreme cu beţiile lui antologice. După ce a fost cât pe ce să îi provoace unui prieten un ditamai leşinul într-un club din Los Angeles, Rourke nu se dezminte nici la revenirea în Londra.

Acum o lună s-a bătut cu un parapet într-o parcare doar pentru a le arăta fotografilor puterea pumnului său. Amator de senzaţii tari şi petreceri orgiace, Mickey Rourke este un personaj nelipsit de pe prima pagină a ziarelor de scandal.

Mai multe