Minculescu, de la ei ai învăţat cum să-ţi ascunzi infidelitatea? Degeaba te-ai deghizat, de amantă tot s-a aflat VIDEO EXCLUSIV

16 iunie 2015 22:05   Vedete
Ultima actualizare:

Atunci când ştiu că fac lucruri greşite, vedetele încearcă să se ascundă pentru a nu fi recunoscute. Cristi Minculescu, Marina Almăşan sau Lavinia Pârva sunt doar câteva dintre vedetele prinse de fotoreporteri pe picior greşit.

N-ai crezut vreodată că-l vei vedea pe Cristi Minculescu (56 de ani) deghizat pe modelul Michael Jackson, în timp ce ieşea din casa impresarei Raluca Mihail. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe legendarul rocker sâmbătă, în zona Pipera, cu faţa ascunsă sub o mască chirurgicală, cu părul strâns în coc şi cu o şapcă trasă bine pe ochi. La astfel de tertipuri au recurs şi alte vedete care au călcat pe bec, tocmai pentru a nu fi recunoscute de cineva.

Spre exemplu, prezentatoarea tv Marina Almăşan (53 de ani) l-a înşelat pe Victor Socaciu cu cel supranumit “regele asfaltului din Banat”, Georgică Cornu, o perioadă bună de timp. Apariţia Marinei din data de 26 decembrie 2011, chiar a doua zi de Crăciun, la întâlnirea cu amantul, a fost una bizară şi hilară, totodată.

Şi-a pus o perucă blondă, o pereche de ochelari fumurii şi şi-a acoperit faţa cu mâna, încercând să se facă nevăzută. Din păcate, amantlâcul a ieşit la iveală, iar divorţul a fost inevitabil.

Şi Lavinia Pârva (30 de ani) a apelat la o tehnică inedită de camuflare în octombrie 2011, când l-a vizitat pe Ştefan Bănică jr în apartamentul lui, în care au zăbovit trei ore. Artista s-a folosit de o pălărie neagră cu borurile lăsate peste ochii, oricum ascunşi bine după nişte ochelari imenşi, astfel că era dificil să ghiceşti al cui e chipul. Pe-atunci Bănică era însurat cu Andreea Marin, însă au divorţat un an mai târziu, din cauza infidelităţii, dar şi a caracterului agresiv al lui Ştefan.

Mai multe