Moni, întâlnire secretă cu fiica ei. Irinel a povestit tot VIDEO EXCLUSIV

4 februarie 2015 0:10   Vedete
Ultima actualizare:

Deşi Monica Gabor este plecată în America, unde are propria viaţă, Irinel Columbeanu a dezvăluit că fosta soţie este implicată în viaţa fetiţei lor, Irinuca.

Fără ca nimeni să ştie, Moni a venit la Bucureşti şi a petrecut câteva zile cu fiica ei. Irinel a povestit, pentru reporterii emisiunii Click! că micuţa a stat cu mama ei până când fosta "scorpie de la Izvorani" a plecat în America, la începutul lui ianuarie.

"Am luat-o pe Irina la mine în maşină, sub acoperire, am fost în cartierul bucureştean unde am avut întâlnirea. Am încredinţat-o pe Irina mamei sale chiar în ziua în care a venit. A stat cu ea până a plecat", a spus Irinel.

Deşi s-a scris în trecut că Moni a uitat de fiica ei, Irinel a spus că pur şi simplu, nici el, nici mama Irinei nu vor să discute despre relaţia mamă-fiică. 

Prezenta la avanpremiera filmului de animație SpongeBob cu Irinuca, Irinel a dezvăluit că nu o lasă pe micuţă să stea pe internet. În schimb, fetiţa pictează mereu: "Nu are acces la internet, decât sub supravegherea mea. Când voi considera că e cazul, va avea voie. A mai făcut un tablou, avansează. Nu m-a pictat niciodată". 

Mai multe