Moştenitorul Frutti Fresh şi-a scos Ferrari-ul la iarbă verde

29 aprilie 2015 23:30   Vedete
Ultima actualizare:

N-are examenul de Bac luat, nu merge la facultate, aşa că Victoraş Micula încearcă să-şi alunge plictiseala cum poate. Iar la banii familiei, îşi permite orice. Moştenitorul imperiului “Frutti Fresh” s-a ales cu 300 de lei amendă după ce şi-a parcat Ferrari-ul negru fix la intrarea în parc.

Năzbâtia lui Victoraş Micula (19 ani) a avut loc recent în oraşul său natal, Oradea. Beizadeaua şi-a lăsat bolidul în valoare de 200.000 de euro fix pe aleea de la intrarea în Parcul Libertăţii şi s-a dus să se relaxeze la o terasă.

Vigilenţi, poliţiştii locali au sărit imediat şi au vrut să ridice „bijuteria” pe patru roţi.  Fiul afaceristului Viorel Micula a rezolvat însă rapid problema: şi-a trimis bodyguarzii la înaintare şi a scăpat doar cu o amenă de 300 de lei, deşi sancţiunile în astfel de cazuri pot să ajungă, conform legii, şi la 1.000 de lei în oraşul respectiv.

Dezinvolt, juniorul Micula a lămurit pentru Click! problema. „Nu am parcat maşina altundeva pentru că nu am găsit loc de parcare.  Am lăsat-o pe alee ca să o pot admira mai bine de pe băncuţa din parc. Au venit poliţiştii, iar şoferul meu a plătit amenda, 300 de lei, adică salariul meu pe o lună”, ne-a declarat, relaxat, Micula jr. La fel de glumeţ şi sfidător, tânărul ne-a explicat că se ducea la birou, iar bolidul e maşina de „serviciu”.

„Străzile din Oradea sunt în construcţie, iar eu mă grăbeam foarte tare să ajung la birou şi mi-am permis să parchez maşina de serviciu în acel loc unde am obstrucţionat circulaţia publică. Le cer scuze trecătorilor că le-am îngreunat accesul, dar şi  Poliţiei. Mi-au dat o lecţie pe care o voi respecta şi-n viitor. M-au mai prins cu viteză, fără centură, mi-au mai dat 2 puncte amendă”, ne-a mai spus relaxat Victoraş.

Moştenitorul imperiului “Frutti Fresh” nu e nici pe departe la prima abatere de acest gen. Anul trecut, a parcat fără jenă pe locurile destinate persoanelor cu handicap, stârnind un scandal monstru. Cu acelaşi Ferrari, a reuşit şi performanţa de a „buşi” maşina unui poliţist. Urmarea?  Conduce şi în ziua de azi nestingherit! Motivul? Victor şi Ioan Micula, tatăl şi unchiul lui, au o avere estimată la 160 de milioane de euro.

Are probleme şi în amor, şi cu şcoala

Nici viaţa sentimentală a juniorului nu e mai calmă. Victoraş îşi caută jumătatea după ce şi-a părăsit ultima iubită, pe Alexandra Gheţe, cea cu care s-a împăcat de Paşte, dar s-a despărţit după trei zile.

„Nu mai sunt cu Alexandra. Am vrut să o amăgesc puţin, cam trei zile aşa, ca să mă răzbun”, ne-a spus Micula despre situaţia lui amoroasă. 

N-a avut noroc nici cu şcoala. Anul trecut, s-a prezentat încrezător la examenul de Bac. A picat, însă, la Română, unde a ştiut doar de nota 4. A făcut contestaţie, dar profesorii i-au acordat prea puţine puncte în plus, doar  0,4, şi a rămas „picat”. Ca să fie sigur că la sesiunea a doua va promova proba ratată, Victoraş a intrat în sala de examen cu fiţuici şi a fost prins. Pentru această năzbâtie, moştenitorul „Frutti Fresh” mai poate repeta proba abia în 2016. 

Cășuneanu junior a rămas fără avion!

Afacerile profitabile ale familiei nu mai au succes. Omul de afaceri cu o avere de peste 250 de milioane de euro a ajuns să-și vândă din bunuri. Zilele trecute, câțiva investitori americani au sosit la București pentru a-i cumpăra avionul jet de lux Cessna  XLSA.  Bijuteria aeriană folosită în scopuri de bussines, agrement sau urgențe medicale a costat familia 11 milioane de dolari și avea numai 800 de ore de zbor.

Costel Cășuneanu și-a delegat fiul, pe Costeluș, să se ocupe de afacere.  Investitorii americani l-au cumpărat la un preț mult mai mic, în jur de 8 milioane de dolari. Cu banii primiți familia își va achita restanțele și datoriile financiare către terți și angajați. (Beatrice Filip)

Mai multe