Nadine: "Am avut momente când am fost la pământ"

10 mai 2016 0:34   Vedete
Ultima actualizare:

Simpatica Nadine (39 de ani) a avut o copilărie de coşmar. Pe când avea doar șase ani, mama ei s-a stins din viaţă, iar tatăl ei a decis să o abandoneze la o casă de copii, unde a suportat bătăi crunte. În urmă cu opt ani, Nadine a mai primit o lovitură cruntă din partea vieţii: sora ei, Ana, în vârstă de 29 de ani, s-a sinucis.

Dramele nu ocolesc pe nimeni. Indiferent că ești un om obișnuit sau o persoană publică, viața nu face alegeri. "Am avut momente când am fost spulberată la pământ, ca fiecare din noi. Pe mine m-a ajutat să ştiu că nu sunt singura care trece prin asta, am înţeles că nu e ceva personal de la soartă şi că aşa este viaţa omului în sfera asta. Eu am vrut să ies din furtuni apropiindu-mă de desăvârşirea mea ca individ, ca femeie, ca soră, ca fiică, am ieşit mai bine decât am intrat", a declarat Nadine pentru cei de la "Focus Magazin".

Timp de şapte ani, Nadine ;i-a încercat norocul în Statele Unite, unde a studiat actoria şi unde a lucrat pe post de chelneriţă, pentru a-şi achita cheltuielile. N-a devenit însă celebră la Hollywood, iar după ce a revenit în ţară, şi-a întemeiat o familie alături de omul de afaceri Dragoş Apostolescu. Fiul ei, Noah, în vârstă de 6 ani, este bucăţică ruptă din ea: Asta mi-am dorit să-mi semene sută la sută şi am avut şansa să-mi semene. E cam timid aşa. Mă bucur că nu-i place nimic cu televizorul şi cu scena. Nu vrea să fie pe scenă. Nu vrea să cânte, nu vrea să spună poezii, Îi plac stele, planete, astrologie, dinozauri, e un băieţel în toată regula, cu roboţi, cu săbii, a povestit mulatra pentru emsiunea mondenă de la Prima Tv.

Mai vrea doi copii

Nadine vrea o familie mai mare, dar trebuie să își convingă soțul: "Eu vreau încă doi copii dar nu reuşesc să-l conving pe Apostolescu, soţul, care este foarte responsabil. Şi a spus căne permitem să trimitem un copil la şcoala privată, celălalt trebuie să meargă la generală. Şi atunci nu am ce să fac. Deocamdată ne permitem un singur copil", a mai spus fosta prezentatoare de la "Vorbește lumea".

Mai multe