Nelu Ploieşteanu, şase ore la păcănele

2 februarie 2015 21:39   Vedete
Ultima actualizare:

Drogul “păcănele” creează dependenţă, iar cel mai elocvent exemplu este cel al artistului Nelu Ploieşteanu (64 de ani). De când nu mai trece pe acasă şi nu mai dă socoteală nevestei, lăutarul “sparge” şi ultimul leuţ la jocurile de noroc. Ultima oprire se pare că i-a făcut pagubă serioasă la buzunar, căci solistul a ieşit de acolo după şase ore.

Cât de mult poate sta Nelu Ploieşteanu la cazinou? Răspuns: chiar şi 6 ore! Lăutarul nu se poate lăsa de acest viciu şi a fost surprins duminică la un cazinou din Piaţa Victoriei.

A ajuns aici în jurul orei 11.30 şi a ieşit după şase ore, acesta fiind chiar un record al artistului, care nu petrecea mai mult de două ore în sălile jocurilor de noroc.

La ieşire nu părea prea fericit, semn că “spărsese” tot ce câştigase sâmbătă seară la cântări, mai ales că a fost de neclintit din faţa aparatuluide joc. Patima lăutarului pentru jocurile de noroc este atât de mare, încât artistul ignoră sfaturile medicilor şi-şi pune viaţa în pericol.

Ploieşteanu are probleme cu inima şi nu are voie sub nici o formă să se enerveze. Cântăreţul nu şi-a schimbat doar obiceiurile, ci şi locaţia. De când a fost renegat de soţie, solistul de muzică de petrecere nu mai trece pragul casei şi nici pe cel al cazinoului din 1 Mai, căruia îi era fidel. Până mai ieri, acesta juca săptămânal la cazinoul din apropierea casei unde locuieşte nevasta Elena şi băiatul lor Mihăiţă (28 de ani), ţintuit la pat de o boală gravă. Cei doi soţi sunt în război de când s-a aflat că solistul duce  o viaţă dublă, el având o amantă tânără, pe Ana Maria Roşu, croitoreasă de profesie. 

Mai multe