Nicki Minaj, ce ţi-a explodat fundul! FOTO/VIDEO

1 aprilie 2015 22:19   Vedete
Ultima actualizare:

Nicki Minaj pare disperată să deţină cel mai mare fund din lume. Dacă înainte arăta ca o femeie normală, posteriorul ei stă să explodeze din cauza excesului de silicon.

Excentrica Nicki Minaj, pe numele ei adevărat Onika Tanya Maraj, n-a recunoscut niciodată că şi-a tunat posteriorul. Toată planeta vorbeşte că, în dorinţa de a avea cel mai mare fund din showbizul mondial, rapperiţa şi-a făcut implanturi fesiere.

Însă, cea mai recentă apariţie în public a vedetei în vârstă de 32 de ani o contrazice. Nicki Minaj a negat zvonurile, deşi de la an la an, fundul ei creştea de ce în ce mai mult. Recent, ea s-a dat în spectacol în timpul unui concert susţinut la Dublin, Irlanda, dând din fund extrem de provocator.

Cu o avere de 50 de milioane de dolari, vedeta susţine că posteriorul ei bombat şi foarte cărnos este rezultatul unui program intens de exerciţii fizice. Fără să-i pese câtuşi de puţin de părerea nutriţioniştilor, mulatra e încântată de rotunjimile ei.

Un accident suferit anul trecut în timpul unei coregrafii a dat-o însă de gol, după ce siliconul din popneţ i s-a deplasat într-o parte când s-a aşezat pe un scaun.

Cunoscută pentru hiturile „Anaconda”, „Pour It Up” sau „Super Bass”, Nicki Minaj a avut o relaţie cu Safaree Samuels, între anii 2000-2014, căruia i-a distrus maşina de fiţe cu o bâtă de baseball.

Mai multe