Nicole Cherry a pus ochii pe un cântăreţ celebru: "Sunt geloasă când mai iese cu câte o fată" VIDEO EXCLUSIV

20 august 2015 0:02   Vedete
Ultima actualizare:

Nicole Cherry şi Doddy au venit în platoul emisiunii Click!, de la Prima TV, pentru a promova piesa lor, "Rezervat", o melodie care vorbeşte despre gelozia pe care o simte orice persoană aflată într-o relaţie.

Prezentatorii emisiunii Click!, Diana Bart şi Alex Constantin, au vrut să afle dacă Nicole a fost vreodată geloază pe vreaun iubit, însă solista a dat-o imediat pe glumă.

"Dacă mai iese Bieber cu câte vreo fată.... Dar atât. Dacă o să fie cineva, vă zic. Poate chiar Bieber, vin cu el", a spus Nicole.

Doddy, care a trecut prin mai multe experienţe de viaţă, a recunsocut că el ştie ce înseamnă să fii gelos: "Am suportat şi am mers mai departe. Eu sunt destul de loial, îmi place să pun punct imediat".

Artistul a explicat că el este cel care a compus piesa şi că a ajuns să îi ofere colaborarea lui Nicole după ce a făcut un brainstorming. "Eu am compus piesa şi aveam nevoie de o voce foarte bună. A apărut numele ei şi am spus «Da, am reuşit»", a spus Doddy. 

Cât despre Nicole, adolescenta a recunoscut că i-ar plăcea să colaboreze cu Smiley, Alex Velea şi Antonia, cu care chiar a avut o discuţie pe această temă. Cât despre alte planuri de viitor, Nicole a fost mai rezervată în declaraţii: "Nu aş vrea să spun că o să scot următorul single în engleză. Merg prin studiouri, încerc să caut cea mai bună variantă".

Mai multe