Nicole Cherry, colaborare de excepţie cu un artist celebru

15 septembrie 2015 7:47   Vedete
Ultima actualizare:

Nicole Cherry împacă perfect şi şcoala, şi cariera muzicală. A filmat noul ei videoclip alături de un artist celebru. Nu vă dezvăluim despre cine este vorba, dar vă dăm un indiciu. E star internaţional, iar de numele său se leagă de o colaborare cu Nicole Scherzinger.

‘’Este o piesă foarte  frumoasă, şi o cânt alături de Mohombi. Este o colaborare nouă, este cel mai mare hit al anului, Nicole Cherry and Mohombi, Vive la Vida’’.

Şi pe cât de surprinzătoare e colaborarea, pe atât de uimitoare este povestea clipului: ‘’VIdeoclipul are o poveste foarte frumoasă, Mohombi mă descoperă de peste Ocean, aşa cum spune şi în piesă că mi a auzit vocea de peste ocean şi acum încearcă să mă ducă şi pe mn în toată lumea, să vadă uite fata asta pe care am descoperit-o,exact aşa’’, a mărturisit solista.

Şi se pare că între Mohombi şi Nicole nu este vorba doar despre o colaborare de senzaţie!

‘’Mă simt ca acasă, ca a doua casă. Lucrez cu un talent uimitor, Nicole Cherry, am prieteni buni. Fata asta este ca o soră pentru mine. Multumesc mult!’’, a mărturisit şi Mohombi.

Noi credem că piesa se anunţă va avea priză la public. Dar să nu uităm că luni a fost prima zi de şcoală pentru 3 milioane de elevi, iar Nicole Cherry este liceeană. Aşa că, de abia aşteptăm, să auzim cum a fost revederea cu profesorii şi colegii. Nicole Cherry a venit în platoul Click!, luni seară. 

Mai multe