Nonconformista Sophia «a îndrăznit» să vină îmbrăcată normal la o nuntă

14 iulie 2014 16:32   Vedete
Ultima actualizare:

I-a surprins pe toţi fanii ei cu ţinutele nonconformiste pe care le poartă fiind renumită pentru hainele cu care apare la evenimente mondene sau în videoclipuri. Artista a declarat în nenumărate rânduri că nu îi place banalul şi că luptă tot timpul împotriva normelor şi a curentelor.

A apărut anul acesta la evenimente costumată că o statuetă Oscar, a purtat o rochie lungă ce avea imprimată plajă imensă cu sute de oameni bronzandu-se la soare şi chiar o rochie în formă de cerc. Nu este de mirare că a fost premiată că fiind vedetă cu cel mai spectaculos look din România. Ei bine, interpreta piesei “Ziduri”, lansată în urmă cu mai bine de o lună, şi-a făcut ieri apariţia la o nuntă îmbrăcată aproape... normal, însă tot spectaculos.

Artista a ales o rochie neagră, cu croi în stilul anilor ‘50, dint-un voal acoperit cu sute de cercuri, cu o transparenţă ce i-a evidenţiat lenjeria intimă. Sophia şi-a strâns părul în coc şi a ales un ruj mai nonconformist, în culoare mov, şi ojă gri metalizat.

Sophia şi-a creat deja o tradiţie prin apariţiile vestimentare deosebit de interesante atât la evenimentele mondene la care este invitată, cât şi în propriile videoclipuri. Creativitatea artistei şi stilul cu totul special o transformă într-un potenţial nou fashion icon al României.

Mai multe