Noua modă printre vedete: trening şi pantofi cu toc

1 decembrie 2016 19:57   Vedete
Ultima actualizare:

Ele se jură că nu sunt victime ale modei, însă imaginile de faţă le contrazic. Îmbrăcate după ultimele tendinţe, vedetele noastre şi-au etalat recent pantalonii cu vipuşcă, la mare fiţă sezonul acesta.

Nu îşi fac cumpărăturile împreună, nu au acelaşi stilist, dar cu siguranţă citesc aceleaşi reviste de modă. Altfel nu ne explicăm cum de toate vedetele mioritice au ieşit în oraş îmbrăcate la indigo, cu pantaloni cu vipuşcă, purtaţi îndeosebi cu tocuri.

Alăturarea ciudată, dintre pantaloni de trening şi pantofi eleganţi, nu este o greşeală, spun designerii, ci o tendinţă actuală, pe care însă unele vedete nu o respectă şi o iau la mişto.

“Dacă mă vedeţi vreodată îmbrăcată aşa, puteţi să-mi aruncaţi o galeată cu apă în cap, vă rog”, spunea, ironic, vedeta Antenei 1, Simona Gherghe. Dar ca Simona nu sunt multe, căci noi am găsit cu uşurinţă cinci exemple de vedete care ne amintesc de regretatul Michael Jackson cu ţinutele lor.

Se ştie că megastarul purta în concerte pantaloni negri cu vipuşcă, acesta fiind etaloul lui vestimentar. Vica Blochina (41 de ani) a purtat zilele trecute, la un eveniment monden, o pereche de pantaloni  Viktor & Rolf, care costă apoximativ 1.500 de lei. De cealaltă parte, Mihaela Rădulescu (47 de ani), Andreea Marin (41 de ani) şi Elena Udrea (42 de ani) au ales pantaloni de la firme de mijloc, ale căror preţuri, cuprinse între 100 şi 300 de lei, nu ne sperie. 

Mai multe