Nuami Dinescu, la un pas de moarte din cauza unei pisici

11 mai 2016 22:56   Vedete
Ultima actualizare:

Actrița Nuami Dinescu (53 de ani) a cucerit inimile telespectatorilor de când o juca pe Tanța în emisiunile lui Teo Trandafir. Nuami Dumitrescu a simţit pe pielea ei că viața este neprevăzută și te poate pune în situații dintre cele mai ciudate și periculoase.

Nuami a fost aproape de moarte din cauza unei pisici. Suflet bun, actrița și-a pus viața în pericol pentru a salva o micuță patrupedă: "Am auzit o pisică ţipând şi nu am ştiut ce e cu ea, a cui e. Eu stau într-o casă de asta veche, cu lift exterior prin care se vede, şi cu scară melc. Iar ea era între etaje, între etajul unu şi doi şi m-am dus să deschid geamul. Dar eu la un metru jumătate ce să deschid? Mi-am dat seama că trebuie să mă duc să mă ajut de ceva, am luat mătura şi am întins coada să deschid geamul. Nu am realizat că lumina e pe senzori, s-a stins şi în secunda doi am călcat în gol. Şi practic, instinctiv, am întins coada de mătură care s-a prins cumva în lift şi în partea de jos a balustradei. Am venit aşa şi spre norocul meu m-am lovit cu coastele de balustradă, de aia e bine să ai ţesut adipos, că îmi rupeam coastele, aşa măcar cred că au fost un pic fisurate şi m-am apucat de mătură şi n-am căzut pentru că altfel eram tai-tai", a declarat actrița pentru Focus Magazin, emisiunea mondenă de la Prima Tv.

Deși a fost la un pas de moarte, Nuami nu a renunțat la demersul său, a reușit să salveze mâța și a dus-o la adăpost. Chiar dacă inițial nu a simțit durerile, a doua zi a fost nevoită să-și sune medicul, care i-a prescris antiinflamatoare pentru coastele bolnave.

Mai multe