O solistă a petrecut sărbătorile la pat

7 ianuarie 2015 18:00   Vedete
Ultima actualizare:

Sărbătorile de iarnă au surprins o cântăreaţă departe de scenă, ţintuită la pat cu mari probleme de sănătate. Interpreta pieselor „Damelo” şi „Trafic”, Alya, s-a îmbolnăvit imediat după ce a realizat o şedinţă foto extrem de sexy.

Înainte de Sărbătorile de Iarnă, Alyei i-a venit ideea de a realiza o şedinţă foto specială în care să poarte accesorii de Crăciuniţă. Astfel că după ce a găsit o locaţie, accesoriile de care avea nevoie şi un fotograf bun, solista a stabilit şi ziua şedinţei foto. După câteva ore de poziţii senzuale şi costumaţii sexy, interpreta a ajuns acasă obosită, dar fericită de rezultat. Numai că, după câteva ore, a început să aibă simptome neplăcute. Au început mâncărimile în zona sânilor şi apoi tot acolo unde a folosit o beteală de brad a început să se înroţească şi să-i apară mai mutle bubiţe.

Cum a decurs ședința foto

Câteva ore solista a stat la pat, cu frisoane şi febră ca mai apoi să încerce să găsească împreună cu mama şi o prietenă foarte bună câteva remedii naturiste, fiind pasionată de soluţiile medicinii naturiste. „Din fericire, mi-a trecut destul de repede, doar că am ratat evenimentele speciale de Revelion. Cu această ocazie am petrecut în familie şi mi-am făcut destule planuri pentru noul an”, a mărturisit Alya, pentru Click! 

Cine este Alya?

Alya este o tânara artistă din Caraş–Severin care şi-a descoperit talentul muzical la vârsta de 10 ani, când a înregistrat prima ei piesă. Mai târziu a colaborat cu Allexinno & Starchild la piesa „Damelo”, a poi a mai lansat şi alte melodii precum „Deja me” şi „Butterfly”. Spre sfârşitul anului trecut a lansat piesa “Trafic” care a fost compusă de Călin Moraru, un tânăr talentat din Republica Moldova. Melodia „Damelo” i-a adus cel mai mare succes, această piesa fiind foarte ascultată şi apreciată în Ţările Arabe, solista concertând în ţări ca Maroc, Dubai, Turcia şi India.

Mai multe