O solistă de la noi pe urmele Simonei Halep

18 iulie 2014 17:35   Vedete
Ultima actualizare:

Realizările din ultima vreme ale Simonei Halep au făcut-o pe solista Adora să-şi dorească şi ea o carieră în tenis. Tocmai de aceea, după ce şi-a lansat piesa „Ne Atragem”, solista se gândeşte serios să înveţe mai mult să joace tenis

Zilele trecute a fost pe terenul de tenis unde a urmărit cu sufletul la gură meciurile celebrei tenismene. La un moment Adora a primit şi un autograf pe mingea de tenis de la Simona Halep ceea ce a făcut-o ce solistă să intre cât mai repede şi ea pe terenul de tenis. Click! a aflat că Adora nu ar fi străină de acest sport, pentru că de multe ori la practicat şi i-a făcut foarte mare plăcere să joace tenis.

Solista ar fi fost auzită că şi-ar dori să ia lecţii de tenis de la un profesionist şi că acest lucru probabil că se va întâmpla cât de curând. Mai mult, i-ar face mare plăcere să se întâlnească şi să stea de vorbă cu Simona Halep şi să-i afle povestea dar şi sacrificiile pe care aceasta le-a făcut pentru a deveni atât de cunoscută. Deocamdată Adora promovează noua sa piesă „Ne atragem” şi vrea să pregătească câteva surprize pentru fani!   

Mai multe