Vlad Ţepeş şi Radu cel Frumos, personaje într-un nou serial turcesc de senzaţie

2 decembrie 2013 14:37   Vedete
Ultima actualizare:

După "Suleyman Magnificul", iată că turcii vor lansa un nou serial în care printre personajele poveştii sunt doi domnitori români.

Postul turcesc Kanal D pregăteşte o poveste nouă, despre Fatih, un sultan care a cucerit Constantinopolul în urmă cu peste 550 de ani. Se poate spune că serialul va fi unulîn care producătorii au investit foarte mult şi se doreşte a fi mai bun decât "Suleyman Magnificul".

Noul serial are şi două personaje din istoria românilor: Vlad Ţepeş şi Radu cel Frumos.

Primul este interpretat de argentinianul Teoman Kumbaracibasi, născut pe 18 octombrie 1971. Actorul a declatat că a „fost o onoare să joc într-o asemenea producţie şi să îl interpretez pe domnitorul român, cunoscut pentru cruzimea lui".

Andrej Pejic îl interpretează pe Radu cel Frumos

Radu cel Frumos este interpretat de Andrej Pejic, cunoscut modelul androgin australian care a reuşit să uimească lumea modei cu versatilitatea lui.

Acesta a apărut în mai multe prezentări de modă, a pozat nud pentru o revistă de gen şi a povestit că este "urmărit cu uimire de fiecare data când defilează într-o prezentare de modă". Născut în Tuzla, în fosta Yugoslavia, tânărul are 22 de ani şi deseori este confundat cu o femeie.

Mai multe