Orlando Bloom, la plajă cu o nouă iubită

30 decembrie 2014 21:08   Vedete
Ultima actualizare:

Orlando Bloom i-a găsit înlocuitoare fostei soţii, fotomodelul Miranda Kerr. El a fost surprins, recent, în tandreţuri cu o blondină misterioasă la plajă, în Cancun.

Actorul, devenit cunoscut după ce l-a interpretat pe neînfricatul Legolas în trilogia „Stăpânul inelelor”, iubeşte din nou!

Orlando Bloom, în vârstă de 37 de ani, nu-i mai duce dorul fostei sale soţii, Miranda Kerr (31 de ani). Starul şi-a dus noua cucerire, o superbă blondă, cam de aceeaşi vârstă cu mama fiului său, Flynn, de 3 ani, într-o minivacanţă în Cancun, Mexic. Cei doi au fost surprinşi în tandreţuri de paparazzi, iar voci de la Hollywood spun că aceştia formează deja un cuplu. De când a rămas singurel, Orlando Bloom, care are o avere de 35.000.000 $, a fost „cuplat” cu mai multe femei. S-a vorbit că a vrut s-o cucerească pe actriţa Margot Robbie (24 de ani), dar şi pe cântăreaţa Taylor Swift (25 de ani), cu care este vecin de bloc.

A fost căsătorit 3 ani cu Miranda Kerr

Orlando Bloom şi Miranda Kerr au format un cuplu timp de 6 ani. Cei doi au hotărât să divorţeze în octombrie 2013, după trei ani de mariaj. Actorul britanic şi fotomodelul australian au un băiat, Flynn, de 3 ani, pe care au decis să-l crească împreună.

Mai multe