Parada modei la petrecerea Ok! Golden Night. Ce rochii de designer au purtat vedetele

20 februarie 2015 2:32   Vedete
Ultima actualizare:

Cea de-a cincea ediţie a evenimentului anual devenit marcă a revistei „OK!“ şi denumit, în 2015, OK! Golden Night a strâns sub acelaşi acoperiş toată crema lumii mondene. Divele autohtone au afişat ţinute de designer, strălucitoare, trend-ul serii fiind creaţiile lungi până în pământ şi rochiile stil prinţesă.

Andreea Bănică a purtat o rochie neagă cu spatele şi umerii goi, semnată Marie Olie, iar Andreea Berecleanu a atras atenţia cu o ţinută într-o culoare electrizantă. Prezentatoarea a descris seara ca fiind una plină de rafinament. "Am ales o rochie Etro, într-o culoare altfel...Multumesc Mengotti pentru inspiraţie!", a scris ştirista pe pagina ei de socializare. Şi Iulia Vântur a optat la petrecerea Ok! Golden Night pentru o rochie lungă a designerului ei preferat, Cristina Săvulescu. Tânăra creatoare de modă fiind cea care o îmbrăca pe blondă încă de pe vremea când Iulia era co-prezentatoarea show-ului "Dansez pentru tine". 

Tot pe mâna Cristinei Săvulescu a mers şi Adelina Pestriţu. Vedeta Kanal d a ales o rochie neagră din dantelă cu o crăpătură pe piciorul stâng. Bruneta a accesorizat-o cu un clutch albastru. Alina Eremia a ales o ţinută Cristallini. Artista a venit însoţită de Doru Todoruţ de la Deepcentral. Bianca Pena a purtat o rochie lungă de culoare verde smarald care i-a pus în evidenţă burtica de gravidă, în timp ce Dana Săvuică a făcut furori cu sandalele cu puf şi pene de la Mineli Boutique.

Ok! Golden Night: Vedetele au strălucit mai ceva ca la Hollywood

Însărcinată în luna a şasea cu al doilea copil este şi Ellie White care a strălucit la braţul logodnicului ei, Doru Tincă. Cu un zâmbet larg întipărit pe chip s-a afişat şi Anca Ţurcaşiu împreună cu soţul ei, medicul Cristian Georgescu.    

Invitații au asistat la momentele speciale pe care le-a pregătit revista „OK!“: concertul live susţinut de Diana Matei şi de band-ul său, dar şi momentul special al sosiilor, care aduce Hollywood-ul la Biavati Events, transformând cititoare ale revistei în vedete pentru o seară, datorită asemanării izbitoare cu vedetele internaţionale: Emma Stone, Eva Green, Sandra Bullock, Jennifer Lopez și Anne Hathaway. Evenimentul Ok! Golden Night! a fost prezentat de vedeta Prima TV Melania Medeleanu.

Vezi aici arhiva emisiunilor Click! şi ediţia din 19 februarie

Mai multe