Patricia de la Amadeus are un talent ascuns

8 februarie 2013 13:19   Vedete
Ultima actualizare:

Patricia a început în această săptămână cursurile de croitorie, care durează patru luni. După ce le termină, şi-a propus chiar să facă o specializare în afara ţării. Sunt mai multe motive care au determinat-o să intre în lumea designului vestimentar.

„De multe ori avem această problemă: găsim cu greu haine de scenă pe gustul nostru. Umblăm foarte mult pentru materiale, probe, şi foarte rar suntem pe deplin mulţumite de rezultat. Aşa că m-am decis să învăţ să croiesc propriile ţinute de scenă. Intenţionez să-mi deschid un atelier de creaţie vestimentară. Pe de altă parte, de mică eram atrasă de chestia asta cu hainele, designul... Iar după ce am terminat facultatea (n.r Conservatorul), mi-am dorit să mai învăţ ceva, să mai fac ceva pe lângă Amadeus", ne-a spus Patricia, în timp ce se pregătea să meargă la cursuri.

Lucrează câte 3 ore pe zi, de trei ori pe săptămână, dar mai exersează şi acasă, unde are toate cele necesare. De Crăciun, primise cadou de la mama ei o maşină de cusut. Deocamdată, activitatea îi place la nebunie.

Mai multe