Plânge de două săptămâni. Rita Mureșan, în lacrimi după fiica ei VIDEO EXCLUSIV

3 iunie 2015 0:09   Vedete
Ultima actualizare:

De două săptămâni, Rita Mureşan plânge zi şi noapte. Designerul a intrat în depresie după ce fiica ei cea mare a anunţat-o că pleacă de acasă. Nu mai poate zâmbi şi se gândeşte cu groază la clipa în care îşi va lua la revedere de la Rebeca.

Rita Mureşan nu-şi mai revine din şoc, după ce a aflat că Rebeca, fiica ei cea mare va pleca de acasă. Adolescenta în vârsta de  17 ani va da România pe visul American.

E greu să îţi plece un copil .Nu ştiu cât va sta Rebecca acolo, dar ştiu că eu voi plânge întotdeuna după ea pentru că e fiica mea cea mare, pentru că o iubesc foarte mult şi sunt mândră de tot ce a realizat ea.Ştii de ce sunt fericită? Pentru că pleacă peste ocean, nu pleacă de tot. Pentru mine asta e foarte important”, a declarat vedeta, în exclusivitate pentru emisiunea Click!, difuzată zilnic de luni până joi, de la 23.30, la Prima TV.

După ce a terminat liceul, Rebeca s-a decis să studieze în străinătate. Şi chiar dacă suferă cumplit, Rita este mândră de fiica ei pe care nu o va împiedica să-şi urmeze visul.

“Plâng de 10 zile. Dar ea cum te încurajează? Mama, nu mai plânge. Mama, nu mai fi depresivă.  Mi-a spus: mama, să nu mai plângi când mă întorc din oraş. Când am auzit-o că vine am afişat un zâmbet. Mi-a zis: zâmbeşti ca un clown”, a adăugat Rita Mureșan.

Mai multe